Integritetspolicy

EU: n yhteinen tietosuoja-asetus (GDPR) tuli voimaan 25. toukokuuta 2018 ja korvasi siten aiemman Ruotsin henkilötietolain (PuL). Tarkoituksena on suojata jokaisen yksittäisen EU-kansalaisen yksityisyyttä ja vahvistaa yksilön oikeuksia käsiteltäessä henkilötietoja.

Me Viljaskolanissa uskomme, että tietosuoja ja eheys ovat tärkeitä. Noudatamme nykyisiä lakeja työssämme ja pyrimme soveltamaan teollisuuden standardeja tietoturvaan.

Kun otat yhteyttä Viljaskolaniin tai johonkin työntekijäämme puhelimitse tai sähköpostitse, keräämme henkilötietoja automaattisesti luonnollisena osana sähköisen viestinnän toteuttamista. Esimerkkejä henkilökohtaisista tiedoista voivat olla nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Kun vierailet verkkosivustollamme, analyysi- ja lokipalvelut keräävät tavalliset tiedot, jotka selaimesi antaa meille, kuten IP-osoitteet, selaimen valinta jne.

Jos laitat lapsesi jonoon Viljaskolaniin, meidän on käsiteltävä lapsesi henkilökohtaisia ​​tietoja. Tarvitsemme muun muassa lapsesi nimen ja sosiaaliturvatunnuksen. Meidän on myös kerättävä joitain henkilökohtaisia ​​tietoja sinusta huoltajana, esimerkiksi yhteystietosi.

Käsittelemme henkilötietojasi asetettujen vaatimusten perusteella, mikä tarkoittaa muun muassa sitä, että tietojasi säilytetään tarpeellisen ajan; käsittelyn tarkoitus, velvollisuutemme muusta lainsäädännöstä tai sovellettavan lain sallimista.

Viljaskolan ei myy henkilötietoja kenellekään muulle.

Jos sinulla on kysyttävää, kommentteja tai haluat ottaa meihin yhteyttä otteista rekisteristä, peruuttaa suostumuksesi tai tehdä korjauksia, ota yhteyttä info@viljaskolan.se