We use Google Translate to translate the texts on our website. We can not take responsibility for all translations being correct. In case of errors or if you need help, please contact us.

Jobba på Viljaskolan

Brinner du för att alla barn ska ha rätt till den bästa skolan?

Hösten 2021 startar vi Viljaskolan i Angered. Nu söker vi dig som vill vara med och bygga den bästa skolan från grunden tillsammans med en erfaren skolledning och kompetenta kollegor. Vi har stort fokus på samarbete med elevernas familjer och närsamhället kring skolan för att skapa de bästa förutsättningarna för att alla elever ska nå målen.

Vi startar vår rekryteringsprocess under våren 2021 men är redan nu intresserade av att få kontakt med dig som tycker att det här låter spännande.

Lediga tjänster

Här har du möjlighet att anmäla ditt intresse genom att göra en så kallad “spontanansökan”.

Efter att din spontanansökan registrerats hamnar den i vår sökandebank, som vi använder när vi söker efter kandidater till lediga tjänster.

Till spontanansökan