Hae paikkaa

Hae paikkaa Viljaskolanissa täyttämällä hakulomake, joka on hieman alaspäin sivulla. Jos haluat apua sovelluksessa, ota meihin yhteyttä.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat yleensä vastauksen meiltä 24 tunnin kuluessa. Jos et saa vastausta, tarkista, että sähköpostimme ei ole päätynyt roskapostisi. Jos et löydä vastausta, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@viljaskolan.se

Kuka voi hakea Viljaskolaniin?

Viljaskolan hyväksyy lapset esikoululuokkaan ja lapset luokkiin 1, 2, 3, 4, 5 ja 6 koulun alkuun asti elokuussa 2021. Tämä tarkoittaa, että teillä, joilla on 6–12-vuotiaita lapsia vuonna 2021, voitte hakea Viljaskolaniin nyt.

Laajennamme vuosiryhmiä kulkiessamme ja otamme asteittain vastaan ​​lapsia ja nuoria esikoululuokasta vuoteen 9 muutaman vuoden kuluessa. Tämä tarkoittaa, että lapsesi voi käydä koko Viljaskolanin peruskoulussa.

Viljaskolanilla on myös esikoulutoiminta Viljaförskolan 1–5-vuotiaille lapsille.
Lue lisää Viljaförskolanista täältä.

Kuinka haet Viljaskolaniin?

Jos haluat lapsesi menevän Viljaskolaniin, sinun on täytettävä hakemuslomake tällä sivulla.

Sisäänpääsy on avoinna ympäri vuoden. Tarjoamme paikan Viljaskolanissa lukuvuodeksi 2021/2022, kun vastaanotamme hakemuksia, kunnes luokkamme ovat täynnä. Tämän jälkeen hakijat ovat jonossa. Jos haluat olla varma paikan saamisesta, on hyvä hakea niin aikaisin kuin mahdollista.

Sisäänpääsy

Otamme nämä asiat huomioon vuorotellen, kun haet paikkaa lapsellesi Viljaskolanissa:

1. Sisaruskuljettaja. Viljaskolaniin hakevat sisarukset ovat etusijalla.
  2. Viljaförskolanissa käyneillä lapsilla on etusija Viljaskolanissa.
  3. Sukupuolen rekisteröintipäivä.

Sinulle ilmoitetaan, jos olet saanut paikan kahden viikon kuluessa hakemuksestasi. On tärkeää, että annat oikeat sähköposti- ja puhelintiedot, jotta voimme tavoittaa sinut. Jos emme tavoita sinua, emme voi tarjota paikkaa ja sinut poistetaan jonosta.

Jos sanot ei paikalle, mutta haluat silti pysyä jonossa, jonojesi aika alkaa uudelleen siitä päivästä, jona sanot ei.

hakemuslomake

Paikkahakemus

Tietoja hakevasta lapsesta

kieli

Nykyinen koulu

Hakijan kommentti

Edunvalvoja 1, väestön rekisteröintiosoite

Huoltaja 2

Mekko

GDPR

Tarvitsemme suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Luottamus on meille tärkeä ja haluamme sinun tuntevan olosi turvalliseksi, kun jätät henkilökohtaiset tietosi meille. Viljaskolan hoitaa kaiken henkilötietojen käsittelyn tietosuojaasetuksen (GDPR) mukaisesti. Lisätietoja saa koululta: info@viljaskolan.se.
Suostumus *