Viljaskolanin omistaja

Tässä esitämme Viljaskolanin omistajan.

Patrik Nystedt

Utbildia AB: n toimitusjohtaja

Patrik Nystedtillä on laaja kokemus työskentelystä hallinnon alalla koulutuksen alalla. Patrik on työskennellyt laatupäällikkönä Academediassa, hän on myös toiminut IRIS-konsernin toimitusjohtajana, Praktiska gymnasiernan varatoimitusjohtajana ja Friskolornas Riksförbundin hallituksen jäsenenä. Patrik on työskennellyt myös Kansallisessa koulutusvirastossa, Ruotsin kouluvirastossa ja opetusministeriössä. Patrikilla on vahva sitoutuminen jokaisen lapsen oikeuteen koulutukseen riippumatta heidän taustastaan ​​tai asuinpaikastaan.

Sähköposti: patrik@utbildia.se

puhelin: 0730-483903

Patrick Gladh

Viljaskolanin rehtori

Patrick Gladh on työskennellyt päämiehenä suurimman osan aikuiselämästään. Viimeiset kymmenen vuotta hän on ollut menestyvä johtaja Angeredsgymnasietissa, missä hän on ollut mukana koulun laajan kehitystyön johtamisessa, esimerkiksi Angereds-haasteessa. Erittäin tärkeä osa Patrickin työtä Angeredissa on ollut koulun yhteistyö paikallisen yhteisön kanssa. Patrickin sitoutuminen jokaisen lapsen oikeuteen hyvään koulutukseen on saanut hänet aloittamaan Viljaskolanin ja Viljaförskolanin perustamisen Angerediin.

Sähköposti: patrick@utbildia.se

puhelin: 0738-076277

Ole Salsten

Hallituksen jäsen ja osakasomistaja

Ole Salsten perusti Praktiska gymnasieskolornan, joka oli edelläkävijä ja malli nykypäivän oppisopimuskoulutukselle. Ole pyrkii osallistumaan toimintaan, joka tuo jotain uutta yhteiskuntaan ja jolla on todellinen merkitys lapsille ja nuorille.

Sara Nystedt

Hallituksen varajäsen

Sara Nystedt on työskennellyt koulun johdon ylläpitäjänä ja johtotukena Kungsbackan kunnan esikoulussa ja peruskoulussa viimeisten kymmenen vuoden ajan. Hän on aiemmin työskennellyt hallintovirkailijana Ruotsin kansallisen opetusviraston / koulun tarkastusviraston puolesta. Nykyään Sara työskentelee lisensoituna toimintaterapeutina ja täydentää sitä hankkeella peruskoulussa, jonka tarkoituksena on esitellä toimintaterapiamenetelmiä. Saralla on laaja osaaminen esikoulu- ja koulualalla yhdistettynä toimintaterapeutin tietoon.