skip to Main Content

We use Google Translate to translate the texts on our website. We can not take responsibility for all translations being correct. In case of errors or if you need help, please contact us.

Utan kärlek blir det ingen bra mat!

Hej Sossig Kaspar som är kock på Viljaskolan Angered! Du och dina kollegor Mahnaz Ghodsi och Fahim Hasili lagar mat till över 200 barn och vuxna varje dag i Viljaskolans kök.

Vad gillar barnen mest att äta?
Många gillar lasagne, panerad fisk och allt med makaroner och pasta.

Vad tycker du är roligast med ditt jobb?
Jag älskar verkligen mitt jobb! Både att laga mat och att få vara bland barnen. Jag känner mig hemma här och känner att jag lagar mat till ”mina” barn. När de äter maten och är nöjda blir jag glad. Jag lagar mat med kärlek – utan kärlek blir det ingen bra mat!

Dela

Tillbaka till aktuellt