Tietoja Viljaskolanista

Viljaskolan on täysin uusi koulu Angeredissa, joka alkaa elokuussa 2021. Olemme päättäneet luoda parhaan koulun, jossa haluamme antaa jokaiselle lapselle todelliset mahdollisuudet menestyä.

Missä koulu on?

Viljaskolanilla on toimitilat ABF: n entisissä tiloissa Spadegatanissa, vain 500 metrin päässä Angereds Centrumista. Tilat on jo mukautettu koulua varten, ja niistä tehdään todella mukavia ennen koulun alkua elokuussa. Aiomme myös valmistaa hyvän koulupihan koulun opiskelijoille. Voit vapaasti katsoa meidän elokuva missä näet koulun sijainnin!

Kokeneet ja pätevät opettajat

Viljaskolan työllistää vain luvan saaneita opettajia, jotta lapsellasi olisi parhaat olosuhteet. Opettajamme ovat sitoutuneet siihen, että jokainen lapsi saavuttaa tavoitteensa. Haluamme läheisen yhteyden perheeseesi ja haluamme sinun tuntevan itsesi aina tervetulleeksi Viljaskolaniin. Voit vapaasti katsoa henkilökuntamme esityksiä Uutiset-sivu!

Turvallinen ja hiljainen ympäristö

Jokaisella opiskelijalla on oikeus turvalliseen ja hiljaiseen kouluympäristöön, se on tärkeä edellytys menestymiselle koulussa. On myös tärkeää, että lapsesi tuntee olevansa onnellinen ennen kouluun menemistä, se antaa halun oppia uusia asioita ja työskennellä koulun tavoitteiden saavuttamiseksi.

kieli

Monien kielten tuntemus on suuri etu. Ehkä sinulla on muu äidinkieli kuin ruotsi ja osaat muita kieliä. Ruotsin kielen taito on samalla tärkeä edellytys koulun selviytymiselle ja osallisuudelle yhteiskunnasta. Siksi keskitymme siihen, että lapsellasi on hyvä ruotsin kielen taito, kun taas kannustamme kehittämään muita lapsesi puhuvia kieliä.

Varhainen tuki

Viljaskolanissa uskomme, että on parasta sijoittaa tuki varhaisessa vaiheessa lasten kehitykseen. Siksi seuraamme ja arvioimme jokaista lasta huolellisesti, jotta jokainen kehittyy ja saavuttaa tavoitteensa. Lapsi tarvitsee myös tukea ja kannustusta kotona, jotta koulutyö sujuisi hyvin. Siksi yhteistyö perheen kanssa on meille tärkeää Viljaskolanilla.

Yhdessä jokaiselle lapselle

Tutkimukset ja kokemukset osoittavat, että yhteistyö koulun sisällä tuottaa hyviä tuloksia, kaikkien koulussa työskentelevien on tehtävä yhteistyötä, jotta se olisi mahdollisimman hyvä jokaiselle lapselle. Haluamme myös työskennellä perheesi kanssa. Sinä tunnet lapsen parhaiten ja pystyt tarjoamaan tukea ja rohkaisua kotona. Uskomme myös, että tarvitaan yhteistyötä monien muiden koulun ympärillä olevien: urheiluseurojen, liikeyritysten, yhdistysten ja yhteiskunnan eri osien välillä, joiden kanssa sinä ja perheesi olette yhteydessä. Yhdessä teemme lapsellesi mahdollisuuden saavuttaa tavoitteensa koulussa.

Vapaa

Viljaskolanin opiskelijat voivat myös hakea paikkaa Viljaskolanin vapaa-ajan aktiviteeteissa. Vapaa-aika on avoinna kouluaikojen jälkeen ja vastaanottaa opiskelijoita lukukauteen asti, jolloin opiskelija täyttää 13 vuotta. Opettajat ja vapaa-ajan henkilökunta ovat läheisessä yhteydessä ja huolehtivat jokaisen lapsen tarpeista suunnitellakseen vapaa-ajan toimintaa. On myös tärkeää, että opiskelijat itse voivat olla mukana ja vaikuttaa. Vapaa-ajantoiminnan sisältö voi olla opintokäynneistä kielikoulutukseen tai urheiluun, aktiviteetit ovat sekä sisällä että ulkona. Vapaa-ajalla kaikilla lapsilla on mahdollisuus tavata ystäviä muista luokista ja luokista, se luo sekä turvallisuutta että yhteisöä.

Lomamaksu
Sinun on maksettava maksu, jotta lapsesi olisi vapaa-ajalla. Seuraamme Göteborgin kaupungin maksuja vapaa-ajan paikoista.

Avoin koulu - myös koulun jälkeen

Viljaskolanilla on tilaa kotitehtäville, yhdistyselämälle, urheiluseuroille, luennoille, kurssitoiminnoille tai muulle, mitä haluat tapahtua koulun jälkeen. Työskentelemme sekä lastemme perheiden että muiden kanssa varmistaaksemme, että jokaisen lapsen koulunkäynti on mahdollisimman hyvää.

Arvot

Viljaskolan perustuu suurelle sitoutumiselle jokaisen lapsen oikeuteen parhaaseen koulutukseen riippumatta asuinpaikastasi tai taustastasi. Tutkimus ja kokemus osoittavat, että yhteistyö on paras tapa saavuttaa hyviä tuloksia koulussa. Siksi haluamme työskennellä jokaisen lapsen perheen ja Angeredin paikallisen yhteisön kanssa. Haluamme koulun, joka on avoin perheille, yhdistyksille, urheilusehdoille, paikallisille yrityksille ja julkiselle toiminnalle myös koulun jälkeen. Hyvä kielitaito on edellytys uudelle tietämykselle, useiden kielten tuntemisesta on monia etuja. Viljaskolanissa työskentelemme yhdessä jokaisen lapsen hyväksi.

Tavoitteenamme on olla mahdollisimman avoin ja avoin liiketoiminnassamme. Tämä tarkoittaa sitä, että ilmoitamme aina tiedot koulun laadusta niin pitkälle kuin mahdollista.

Tee yhteistyötä Viljaskolanin kanssa?

Viljaskolan tekee mielellään yhteistyötä muiden koulujen kanssa omistajasta riippumatta, kunhan meillä on samat arvot. Hyvää tietoa ja kokemusta on levitettävä, jotta se olisi hyödyllistä. Haluamme myös tehdä yhteistyötä paikallisen yhteisön kanssa Angeredissä. Jos haluat työskennellä kanssamme, ota rohkeasti yhteyttä yhteystiedot löytyvät täältä.