Työskentele Viljaskolanissa

Oletko intohimoinen siitä, että kaikilla lapsilla on oikeus parhaaseen kouluun?

Syksyllä 2021 aloitamme Viljaskolanin Angeredissä. Etsimme nyt sinua, joka haluaa olla mukana rakentamassa parasta koulua alusta asti yhdessä kokeneen koulun johdon ja osaavien kollegoiden kanssa. Keskitymme vahvasti yhteistyöhön opiskelijoiden perheiden ja koulun ympärillä olevan paikallisen yhteisön kanssa, jotta voimme luoda parhaat olosuhteet kaikille opiskelijoille tavoitteiden saavuttamiseksi.

Aloitamme rekrytointiprosessimme keväällä 2021, mutta olemme jo kiinnostuneita ottamaan yhteyttä sinuun, jonka mielestä tämä kuulostaa jännittävältä.

Saatavilla olevat sijainnit

Täällä sinulla on mahdollisuus rekisteröidä kiinnostuksesi tekemällä niin sanottu "spontaani hakemus".

Kun spontaani hakemuksesi on rekisteröity, se päätyy hakijapankkiin, jota käytämme etsiessämme ehdokkaita avoimille työpaikoille.

Spontaaniin käyttöön