Jokainen opiskelija voi menestyä

Nyt lukuvuosi 21/22 alkaa Viljaskolanissa!

Toivotamme lämpimästi kaikki lapset ja perheet lukuvuoden ensimmäiseen koulupäivään keskiviikkona 18. elokuuta klo 08.

Kaikki tiedot koulun alkamisesta on lähetetty kirjeitse kaikille huoltajille, tiedot täällä verkkosivustolla täytetään myöhemmin. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä, löydät yhteystietomme tämä.

Voit vapaasti seurata meitä Facebook.

Hae paikkaa

Viljaskolanilla on lukuvuonna 21/22 vain muutama avoinna oleva työpaikka, mutta voit ilmoittautua mielenkiinnoksi tulevana lukuvuonna. Ennen lukuvuotta 22/23 odotamme aloittavan täysin uudet luokat esikoululuokissa, vuosina 4 ja 6. Jos kiinnostus on suurta, voidaan aloittaa myös muita luokkia.

Työskentele Viljaskolanissa

Viljaskolan alkaa elokuussa 2021, ja tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja. Hyväksymme edelleen spontaaneja hakemuksia tulevaisuuden tarpeita varten, jos olet kiinnostunut työskentelemään kanssamme!