Jokainen opiskelija voi menestyä

Viljaskolan - uusi koulu Angeredissa

Nyt Viljaskolan on vihdoin täynnä upeita opiskelijoita, sertifioituja opettajia ja muuta osaavaa henkilökuntaa. Meillä on uusitut tilat ja täysin uusi koulupiha, luovia vapaa-ajan aktiviteetteja ja hyvää ruokaa, joka valmistetaan paikan päällä koulun ruokalassa.

Nyt teemme kaikkemme varmistaaksemme, että saavutamme korkeat tavoitteemme, jotta kaikki opiskelijat voivat menestyä. Ensimmäinen vanhempainkokous osoitti, että olemme oikeilla jäljillä ja teemme sen yhdessä kaikkien jokaisen lapsen lähellä olevien kanssa: huoltajien, kasvattajien ja muiden, jotka voivat tarvittaessa tukea lapsia ja perheitä.

Tervetuloa lukemaan lisää yrityksestämme täältä ja seuraamaan meitä Facebook.

Hae paikkaa

Viljaskolanilla ei tällä hetkellä ole vapaita paikkoja lukuvuonna 21/22, jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä tai jätä hakemus.

Ennen lukuvuotta 22/23 odotamme aloittavamme täysin uusia luokkia esikoululuokilla, luokilla 4, 6 ja 7. Jos kiinnostus muihin luokkiin on suuri, voidaan luokkia aloittaa lisää, joten älä epäröi hakea millä luokalla lapsesi pitäisi aloittaa.

Työskentele Viljaskolanissa

Tällä hetkellä etsimme tunnin sijaisia. Otamme vastaan ​​myös spontaaneja hakemuksia tuleviin tarpeisiin, jos olet kiinnostunut työskentelemään kanssamme.