Jokainen opiskelija voi menestyä

Nyt aloitamme upouuden koulun Angeredissä! Me olemme päättäneet. Haluamme antaa jokaiselle lapselle parhaan koulun ja todelliset mahdollisuudet menestyä.

Tapaa meidät koulun tiloissa Spadegatanilla!

Viljaskolan aikoo sijoittaa toimitilat ABF: n entisiin tiloihin Spadegatan 3: een, vain 500 metrin päässä Angereds Centrumista. Tilat on jo mukautettu koulua varten, ja niistä tehdään todella mukavia ennen koulun alkua elokuussa. Joka tiistai maaliskuussa olemme paikalla koulun tiloissa ottamassa vastaan ​​sinua, jotka haluavat tavata meidät. Pandemian vuoksi hyväksymme vain varatut vierailut, lue lisää täältä.

Voit vapaasti seurata meitä Facebook.

Hae paikkaa

Viljaskolan hyväksyy lapset esikoululuokkaan ja lapset luokkiin 1, 2, 3, 4, 5 ja 6 koulun alkuun asti elokuussa 2021. Tämä tarkoittaa, että teillä, joilla on 6–12-vuotiaita lapsia vuonna 2021, voitte hakea Viljaskolaniin nyt.

Työskentele Viljaskolanissa

Oletko intohimoinen siitä, että kaikilla lapsilla on oikeus parhaaseen kouluun?